Svenske Veronica Wägner myntet utrykket «Pelargonfeber» i sin bok Älskade pelargoner, og det finnes vel ikke et bedre uttrykk for hva det er som kommer over enn når man først blir bergtatt av pelargonia. Variasjonen i form av farger, form, blader og blomster er uendelige.

Personene bak Pelargoniafeber er meg – Elin, og mannen min – Espen. Jeg er født og oppvokst i Sverige med en mor som fylte kjøkkenvinduene med ‘Mårbacka’ hele sommeren. I alle år etter at jeg flyttet hjemmefra har hun sendt med stiklinger av ‘Mårbacka’, så jeg også kunne fylle alle vindusbrett med denne vakre blomsten. ‘Mårbacka’ har med andre ord vært med meg mange år, men det er først de siste årene interessen har vokst seg større, og dermed også samlingen.

Vi driver altså opp stiklinger av pelargonium. Vi holder til på Kongsberg, og selger pelargoniastiklinger til hele landet. Jeg driver mest med blomstene, mens Espen ordner det tekniske. Og selvfølgelig har han blitt en «hejare» på å vanne blomster!

Pelargoniafeber.no selger stiklinger i små potter på ca 9 cm i diameter. Hvert enkelt produkt i nettbutikken er merket med lagerstatus, er noe utsolgt kan det hende flere er i produksjon, og da er det bare å kontakte oss hvis du ønsker mer informasjon. Kontaktskjema finner du her. Alle bestillinger sendes ut mandager, og det er viktig at pakken blir hentet ut før helgen for at kvaliteten på blomsten skal opprettholdes.

Pelargoniafeber drives av EEA AS. Organisasjonsnummer er 919 300 884.
Du kan kontakte oss her

Pelargonium x hortorum ‘Mårbacka’