Selger
Pelargoniabefer.no drives av EEA as (org. Nr. 919300884)

Du kan kontakte Pelargoniafeber.no via vårt kontaktskjema.

Avtaleinngåelse
Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selger.

Ordre og ordrebekreftelse
Etter at din ordre er gjennomført i nettbutikken vil du motta en ordrebekreftelse fra oss. Det er viktig at du går nøye igjennom denne slik at alle opplysninger er riktige. Kontroller både varene som er bestilt og leveringsadresse. Finner du avvik må du kontakte Pelargoniafeber umiddelbart via vårt kontaktskjema, slik at vi kan rette dette før varene sendes.

Planter og beskrivelser
Alle planter som leveres er stiklinger og leveres i potter som er 9 cm i diameter, om ikke annet er oppgitt. Pelargoniastiklingene er vanligtvis toppet 1-2 ganger og normalt er det én stikling per potte.

Beskrivelser i nettbutikken er veiledende. Planteegenskaper kan endres ved ulike vekstforhold. Beskrivelse av dufter, farger og fargenyanser er gjengitt så presist som mulig, men kan oppleves ulikt av den enkelte.

Risikoen for varen
Merk deg at risikoen for varen går over på deg som kjøper når varen er overtatt av deg i henhold til avtalen. Det vil si at kjøperen (du) er ansvarlig for forringelse hvis pakkene med planter blir liggende uavhentet på postutleveringsstedet.

Priser
Totalkostnad for kjøpet inkludert leveringskostnader, og også spesifisering av de enkelte elementers kostnader vises i nettbutikken før kjøp gjennomføres.
Alle priser oppgitt med MVA.

Betaling
Betaling gjøres i nettbutikk og gjennomføres med Klarna sin betalingsløsning. Ved å gjennomføre ordre i nettbutikken bekrefter kjøper at vedkommende er 18 år eller eldre på kjøpstidspunktet.

Frakt og levering
Vi har en fastpris på frakt, 99 NOK som inkluderer frakt og emballasje. Levering gjøres kun innlands i Norge (ikke Svalbard og Jan Mayen). Levering skjer i henhold til fraktmetode valgt i nettbutikken. For å sikre at ikke plantene blir liggende for lenge skjer alle utsendelser påfølgende mandag uavhengig av når bestilling gjøres. Sending gjøres med Posten/Bring og tar 1-5 virkedager. Vi anbefaler ikke bruk av hjemlevering og tar ikke ansvar for økt leveringstid på grunn av dette.

Uavhentede pakker
Ved uavhentede pakker vil hele beløpet faktureres kunden. Etter betalingsfrist sendes kravet til inkasso. Dette gjelder både ved postlevering og henting hos oss.

Retur og angrerett
Blomster og planter regnes som ferskvare og derfor gjelder ikke lov om angrefrist. https://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/

Klager
Ved klager rettes disse til oss via vårt kontaktskjema, og vi vil behandle disse så snart som mulig.

Uthenting av varer
Siden stiklingene er ferskvare må du hente pakken ut fra postutleveringsstedet samme dag du har fått beskjed om at den har ankommet. Stiklingen må pakkes ut av emballasjen samme dag. Du vil motta en sendingsbekreftelse på epost når stiklingene er sendt, i den vil du får informasjon om hvordan du skal ta hånd om stiklingene dine.

Skader under transport
Dersom pakken har ytre skader når du henter den ut fra utleveringsstedet må du fylle ut skademelding før du tar med deg pakken hjem. Er stiklingene skadet på grunn av dette tar du bilder og kontakter oss via vårt kontaktskjema.

Reklamasjoner
Er det skader, feil eller mangler ved din bestilling må du umiddelbart dokumentere dette og sende oss en epost med beskrivelser og bilder.

Personvern
Vår personvernerklæring finner du her.